'Jezelf zijn' is voor iedereen anders en ik help je graag om uit te zoeken hoe jij jezelf kunt zijn, zowel in je werk als thuis.

Mijn loopbaan is begonnen in de Rotterdamse haven en ik heb ook gewerkt bij het Haagse Energiebedrijf en op het ministerie van Economische Zaken. Ik deed interessant werk en had het naar mijn zin, maar het was altijd wel erg zakelijk. Ik verlangde naar meer mensgerichtheid. Vanuit die interesse had ik tenslotte ook sociologie gestudeerd. Na een loopbaantraject heb ik de overstap gemaakt naar een bureau voor werving en selectie en later naar een bureau waar ik mij kon bezighouden met loopbaancoaching. Daar merkte ik hoe het was om in je werk helemaal jezelf te kunnen zijn. Ik merkte dat het dan allemaal vanzelf lijkt te gaan. Dat gaf mij de impuls om een eigen bureau op te zetten, dat mij inmiddels al meer dan twintig jaar veel voldoening geeft.

Ik merk dat ‘jezelf zijn’ een proces is dat steeds verder gaat. Werk, privé, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, alles valt samen en de diepte daarin kent geen einde. En precies dat gun ik jou ook!

Ik heb verschillende opleidingen op het gebied van coaching gevolgd en ben gecertificeerd door Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals.

drs. Betty Wijntjes RL
Waalsdorperweg 263
2597 HW Den Haag

persoonlijk@bettywijntjes.nl 
06 - 20 47 35 57

KvK Haaglanden: 27289844
Privacyverklaring
Gedragscode Noloc