Voorbeelden van situaties waarin je bij mij terechtkunt:
  • Als je nare gevoelens blijft houden na het meemaken van iets vervelends
  • Als je een moeilijke beslissing moet nemen
  • Als je relatie niet lekker loopt
  • Als je weinig zelfvertrouwen hebt
  • Als er een te groot beroep op je wordt gedaan en je moeite hebt om daarmee om te gaan

Meer weten? Neem contact op

Het leven kan licht en gemakkelijk zijn. Maar soms lijkt dat ver weg. Als je in een moeilijke levensfase zit of last hebt van nare gevoelens of stress, dan is het belangrijk om de situatie waarin je bent terechtgekomen in het juiste perspectief te zien en de gewenste situatie dichterbij te brengen.

Bij lifecoaching betrekken we alle levensgebieden die voor jou van belang zijn, zoals relaties, financiën, werk, geloof, gezondheid, familie en vrijetijdsbesteding.

Om echt jezelf te kunnen zijn en je vrij te voelen in alle levensgebieden is het belangrijk om los te komen van nare ervaringen uit het verleden en van oude patronen die jou niet meer dienen.

Mijn werkwijze kent een breed pakket aan instrumenten om jou te helpen je leven te veranderen. Wanneer je doorkrijgt dat je projecteert of iets gelooft dat jou belemmert om je mogelijkheden te realiseren, ontsnap je aan de herhaling van moeilijke levenssituaties.

Dat is het goede nieuws! Als je het verleden loslaat en je projecties en overdrachten onderzoekt en bereid bent om je belemmerende overtuigingen in te ruilen voor iets beters, dan verandert je leven ten goede. Als je ook nieuw gedrag gaat vertonen en waar dat nodig is iets verandert aan je omgeving, dan lukt het steeds beter om jezelf te zijn. En hoe dichter je bij jezelf blijft en hoe meer je je eigen weg blijft volgen, hoe meer alles vanzelf lijkt te gaan. 

Kom gerust een keer kennismaken. Dan bespreken we jouw vraag en vertel ik je hoe we daarmee kunnen werken en welke kosten daaraan verbonden zijn.

drs. Betty Wijntjes RL
Waalsdorperweg 263
2597 HW Den Haag

persoonlijk@bettywijntjes.nl 
06 - 20 47 35 57

KvK Haaglanden: 27289844
Privacyverklaring
Gedragscode Noloc