Met PSYCH-K® breng je de kwaliteiten van de linker- en rechterhelft van je brein in balans zodat ze optimaal kunnen samenwerken. Dit creëert een ‘hele-brein-staat’, waarmee je toegang krijgt tot een veel groter veld van helderheid en creativiteit dan met elke hersenhelft afzonderlijk mogelijk is. Hierdoor kan stress verminderen en kunnen beperkende overtuigingen worden geherprogrammeerd op het onderbewuste niveau. Je hoeft hiervoor niet diep in je verleden te graven. Het enige dat nodig is, is dat je de linker- en rechterhelft van je lichaam in een bepaalde positie brengt, terwijl je besluit om te willen veranderen.

De methode duurt 5 tot 15 minuten en de verandering die je hiermee maakt is blijvend en werkt door op onderbewust niveau. Dat laatste is belangrijk, want uit hersenonderzoek blijkt dat ruim 95% van wat we denken, voelen en doen gestuurd wordt door ons onderbewuste. Wil je iets echt effectief en blijvend veranderen, dan moet je dus bij je onderbewuste zijn.

Wanneer zet ik PSYCH-K® in?
Als jouw beperkende overtuigingen je in de weg zitten en je ze graag zou vervangen door stimulerende overtuigingen; Als je reactief reageert vanuit oude patronen en je graag bewust zou willen reageren; Als je stress en pijn ervaart. Veel mensen maken na een PSYCH-K®-sessie nieuwe keuzes en ervaren meer rust, plezier en lichtheid, waardoor ze hun potentieel kunnen leven.

In het filmpje op deze pagina licht Paula van de Werff, de instructeur van PSYCH-K®-facilitators in Nederland, de werking van PSYCH-K® toe.

drs. Betty Wijntjes RL
Waalsdorperweg 263
2597 HW Den Haag

persoonlijk@bettywijntjes.nl 
06 - 20 47 35 57

KvK Haaglanden: 27289844
Privacyverklaring
Gedragscode Noloc